Europa League: Ολα τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού γύρου

Europa League: Ολα τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού γύρου
Photo Credits: INTIME

Αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια θα υπάρξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια θα υπάρξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Νιόν από την UEFA.

Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια θα παίξει με τον νικητή Όσιγιεκ-Βασιλεία, ενώ ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη (εφόσον ξεπεράσει την Καϊσάρ) θα υποδεχθεί μία εκ των Ολίμπια Λιουμπιλιάνας ή Ζρίνσκι.

Η Κοπεγχάγη του Ζέκα, αν περάσει από την Γκέτεμπουργκ, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πιαστ Γκλίβιτσε ή Χάρτμπεργκ, ενώ η ΜΠΑΤΕ ή η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα παίξει με μία εκ των Τόρσαβν ή Νιού Σεντς.

Εύκολο έργο εκτιμάται πως θα έχουν η Μίλαν, η Αϊντχόφεν, η Σαρλερουά, ενώ η Τότεναμ θα παίξει με μία εκ των Μποτοτσάνι ή Σκεντίγια (αν δεν πέσει θύμα της Λοκομοτίβ Πλόβντίβ).

Η… ελληνική Αλάνιασπορ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βέντσπιλις ή Ρόζενμποργκ, ενώ η Γρανάδα (αν δεν πέσει θύμα της Τεούτα) θα παίξει με μία εκ των Λοκομοτίβ Τιφλίδας ή Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X