Premier League: Oλοταχώς για κόσμο στα γήπεδα!

Premier League: Oλοταχώς για κόσμο στα γήπεδα!
Photo Credits: INTIME

Οι δοκιμές άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη την Κυβέρνηση της Αγγλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δοκιμές άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη την Κυβέρνηση της Αγγλίας για την προσπάθεια επαναφοράς του κόσμου στα γήπεδα κι έτσι το πλάνο για να υπάρξουν ξανά οπαδοί στις εξέδρες από τον προσεχή Οκτώβριο μπαίνει σε εφαρμογή!

Το περασμένο Σάββατο διεξήχθη στο Amex Stadium το φιλικό παιχνίδι της Μπράιτον με την Τσέλσι, με τους οπαδούς να παίρνουν τις θέσεις τους στις εξέδρες με αποστάσεις και ν’ απολαμβάνουν ξανά το ποδόσφαιρο δια ζώσης για πρώτη φορά έπειτα από έξι μήνες.

Δεν ήταν το μοναδικό τεστ που πραγματοποιήθηκε, με τους αθλητικούς φορείς να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως συνέβη και με την αγγλική Κυβέρνηση που φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει με το πλάνο της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα!

Μάλιστα, η Νιούκαστλ φέρεται να ενημέρωσε τους οπαδούς της για τις θέσεις τους στις εξέδρες του St. James’ Park και τι θα ισχύει από τις αρχές του Οκτώβρη, αφού τότε έχει τεθεί στο χρονοδιάγραμμα η περίοδος που θα μπορέσουν τα γήπεδα να έχουν ξανά κόσμο στο 50% της χωρητικότητάς τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X