AEK: Αυτή είναι η πρόταση για Λιβάι Γκαρσία -Οι απαιτήσεις της Μπεϊτάρ

Ο Λιβάι Γκαρσία εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 22χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ του Ισραήλ αρέσει πολύ στην Ενωση. Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα έκαναν μια πρώτη… κρούση στην ομάδα του Ιερουσαλήμ για τον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά οι αρχικές απαιτήσεις της Μπεϊτάρ ήταν εξωπραγματικές. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντώνη Οικονομίδη, η πρόταση του Δικεφάλου για τον Γκαρσία ήταν δανεισμός με οψιόν αγοράς, με «ενοίκιο» μεταξύ 300 και 400 χιλιάδων ευρώ.

Η Μπεϊτάρ από την πλευρά της, δεν συζητάει για δανεισμό, και θέλει να πουλήσει τον παίκτη με 2 εκατ. ευρώ, έχοντας μόλις το 50% των δικαιωμάτων του και τα υπόλοιπα έχει η πρώην ομάδα του, Κιριάτ Σμόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X