Την Τετάρτη η κρίσιμη συνάντηση Μπαρτομέου με τον πατέρα του Μέσι

Την Τετάρτη η κρίσιμη συνάντηση Μπαρτομέου με τον πατέρα του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Η αγωνία κορυφώνεται εν όψει της συνάντησης του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνία κορυφώνεται εν όψει της συνάντησης του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε. Αυτή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Αργεντινού σταρ.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» παραμένει αμετακίνητος στη θέση του πως ο 33χρονος άσος δεν είναι προς παραχώρηση και πως αν επιμένει να φύγει θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, προτίθεται να προσφέρει στον παίκτη επέκταση συμβολαίου ως το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ο πατέρας του Μέσι θα μεταφέρει την πεποίθηση του ποδοσφαιριστή, που βασίζεται και σε νομικές συμβουλές, πως η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ μπορεί να παρακαμφθεί και να φύγει ως ελεύθερος. Θα επιμείνει, δε, πως ο γιος του δεν βλέπει «φως» στην Μπαρτσελόνα και δεν πείθεται από το πρότζεκτ του κλαμπ. Πάντως αν διαπιστώσει πως υπάρχει αδιέξοδο, δεν αποκλείεται να προτείνει μια μέση οδό, με τον Μέσι να φέρνει μια πρόταση (ίσως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ) για να χωρίσει φιλικά με τους «μπλαουγκράνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X