Αντετοκούνμπο: «Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση»

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την κακή πρεμιέρα των Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την κακή πρεμιέρα των Μπακς στη σειρά με τους Χιτ, αλλά και την νοοτροπία του ενόψει της συνέχειας.

Ο «Greek Freak» μετά το 1-0 της ομάδας από το Μαϊάμι θέλησε να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του και το κοινό των «ελαφιών» και δήλωσε: «Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Ήμασταν στο 0-1 απέναντι στο Ορλάντο. Καταφέραμε να κάνουμε το ίδιο και πέρυσι απέναντι στη Βοστώνη».

Όσο για την είσοδο των οικογενειών στη «φούσκα» του Ορλάντο, είπε: «Είναι κάτι όμορφο. Είμαι εδώ σχεδόν δύο μήνες. Έχω τα αδέλφια μου, αλλά τώρα έχω και την κοπέλα μου. Βλέπω οικεία πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε ακόμα μια δουλειά, που πρέπει να φέρουμε εις πέρας».

Σε ερώτηση που του έγινε για τις χαμένες βολές και τη μηχανική του, ο Έλληνας σταρ απάντησε: «Κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω, είτε το βάλω, είτε το χάσω. Μετά, κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X