Οριστικό: Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη ή το Πανθεσσαλικό

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την πρεμιέρα της Super League να αναβάλλεται, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ!

Μετά τη μαραθώνια Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίαζε από το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση πάρθηκε παρά τις έντονες αντιδράσεις της Super League που έχει ορίσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τώρα θα πρέπει να την αναβάλει και να τη μεταθέσει χρονικά. Στην ψηφοφορία που έγινε 10 ψήφισαν υπέρ, 4 κατά (οι εκπρόσωποι της Λίγκας) και ένα παρών.

Σε ότι αφορά την έδρα, ο τελικός θα γίνει στη Ριζούπολη. Σε περίπτωση που η Αστυνομία ανάψει κόκκινο, όπως έκανε πριν από ένα μήνα περίπου, τότε η δεύτερη επιλογή είναι το Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Τελικό στις 16 Δεκεμβρίου πρότεινε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πρότεινε ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ να διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου. Οι Πειραιώτες έκαναν ότι μπορούσαν για να μην αντιμετωπίσουν άμεσα την ΑΕΚ, όπως φάνηκε από τις προτάσεις τους. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Αγραφιώτης, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το βαρύ 16-1 που υπέστη στην ψηφοφορία για τις εκλογές της ΕΠΟ, έβαλε στο τραπέζι την πρόταση της ομάδας του Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτή αναφέρει την διεξαγωγή της αναμέτρησης στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ η αντιπρόταση από την Επιτροπή Διοργανώσεων ήταν για τις 12 Σεπτεμβρίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X