Φαν Ντάικ: «Καταλαβαίνουμε τον Κούμαν»

Φαν Ντάικ: «Καταλαβαίνουμε τον Κούμαν»
Photo Credits: INTIME

Απογοήτευση επικρατεί στην Εθνική Ολλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοήτευση επικρατεί στην Εθνική Ολλανδίας με την απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν να αποχωρήσει από τον πάγκο των «οράνιε» για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε την Δευτέρα (31/08) ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ «καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσε να απορρίψει μία τέτοια πρόταση.»

«Δεν ήταν σοκ, αλλά είμαστε όλοι απογοητευμένοι διότι είδαμε έναν φανταστικό προπονητή ν΄ αποχωρεί. Αλλά ήταν τ΄ όνειρό του. Του το αναγνωρίζουμε.

Είναι λυπηρό για μας, αλλά καταλαβαίνουμε» είπε ο Φαν Ντάικ για την παραίτηση του Κούμαν αυτό το μήνα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα, όπου είχε αγωνιστεί και ως παίκτης.

«Οι παίκτες δε νιώθουν απογοητευμένοι με τον Κούμαν, του εύχονται μόνο τα καλύτερα», πρόσθεσε ο αρχηγός, ενώ η Ολλανδία προετοιμάζεται για τα δύο επερχόμενα ματς του Nations League στο Αμστερνταμ εναντίον της Πολωνίας (Παρασκευή 4/09) και Ιταλίας τρεις ημέρες αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X