Κιελίνι: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, ούτε σύγκριση Σάρι - Πίρλο»

Κιελίνι: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, ούτε σύγκριση Σάρι - Πίρλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν από τα ματς της Ιταλίας στο Nations League κόντρα σε Βοσνία (4/9 στο Αρτέμιο Φράνκι) και Ολλανδία (7/9 στο Άμστερνταμ), ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Κοβερτσάνο, όπου δεν έμεινε μόνο στα της σκουάντρα ατζούρα αλλά αναφέρθηκε τόσο στην Γιουβέντους όσο και στο ποδόσφαιρο στην εποχή του κορονοϊού.

“Συγκινούμαι πάντα κάθε φορά που βάζω τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας και αγωνίζομαι”, δήλωσε αρχικά ο καπιτάνο της Γιουβέντους, που δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν και αφού πρώτα αγωνιστεί με την σκουάντρα ατζούρα στα τελικά του Euro 2020 που θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι του 2021.

Ειδική μνεία έκανε πάντως στην απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα ελέω κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι παράξενο να βλέπεις τα ματς με κλειστές τις πόρτες για τους φιλαθλους. Όταν δεν υπάρχει κοινό, δεν υπάρχει συναίσθημα.

Ελπίζουμε οι οπαδοί να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό. Χωρίς αυτούς οι αγώνες μοιάζουν με προπονήσεις ακόμα και όταν παίζεις για σημαντικούς στόχους. Η σεζόν που έρχεται δεν μπορεί να χαρακτηριστεί νορμάλ, καθώς υπάρχει ο κορωνοϊός.

Στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχουν πολύ σοβαρά περιστατικά. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως παίκτες σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν δεν σταματήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα το φυσιολογικό τώρα”.

Όσο για τη σύγκριση που του ζητήθηκε να κάνει μεταξύ του Μαουρίτσιο Σάρι που έφυγε ως πρωταθλητής από την Γιουβέντους αλλά με την αποτυχία διάκρισης στο Champions League και με τον Αντρέα Πίρλο που επιλέχτηκε να πάρει τη θέση του, ο “Κιέλο” δήλωσε:
“Είναι προφανώς πως τη σεζόν που πέρασε υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από εμάς αλλά τα δώσαμε όλα, όλοι μας. Από την πλευρά των παικτών και τη δική μου προσωπικά, υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Σάρι.

Σύγκριση με τον Πίρλο; Δεν μπορεί να υπάρχει, είναι δύο εντελώς διαφορετικοί τεχνικοί, με διαφορετική ηλικία και εμπειρίες. Ο Αντρέα ξέρει καλά όλα τα άτομα που τον περιβάλλουν.

Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν. Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν για μας ο Αντρέα, τώρα είναι ο προπονητής μας, θα πρέπει να σεβαστούμε τους ρόλους και την ιεραρχία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X