Αλ Νασρ: Προσφέρει 16 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Οζίλ

Αλ Νασρ: Προσφέρει 16 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Οζίλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση του Μεσούτ Οζίλ με την Άρσεναλ έχει εξελιχθεί σε προβληματική τόσο για τον 31χρονο Γερμανό μέσο όσο και για την ομάδα του Λονδίνου. Η συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το 2021 – αμφότερες οι πλευρές ψάχνουν τρόπο για να τη λύσουν – και η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας στρώνει “χρυσό” στον παίκτη.

Η Αλ Νασρ – δεν είναι η ίδια ομάδα που ήθελε τον Πέτρο Μάνταλο καθώς εκείνη εδρεύει στο Ντουμπάι των ΗΑΕ – προσφέρει στον Οζίλ συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 16.000.000 ετησίως.

“Θέλουμε να σε κάνουμε τον νέο πρίγκηπα του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας”, υποστήριξε αξιωματούχος της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Fanatik.

Προπονητής της Αλ Νασρ είναι ο Πορτογάλος, Ρουί Βιτόρια. Για τον συμπαίκτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους γκάνερς ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε (χωρίς πιθανότητες σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας), αλλά και ομάδες του MLS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X