Η ΑΕΚ κρατά χαμηλούς τόνους για Λιβάγια-Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ κρατά χαμηλούς τόνους για Λιβάγια-Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα στις... καυτές υποθέσεις της ΑΕΚ με τους δύο επιθετικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει σε απόλυτη προτεραιότητα τις υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ηδη, ο μάνατζερ του Κροάτη φορ, Βιτσέντσο Καβαλιέρε, βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα θα συναντηθεί με τον Ιλια Ιβιτς για να ξεκινήσουν τις κρίσιμες συζητήσεις.

Στη συνέχεια (όχι σήμερα) θα ακολουθήσουν οι επαφές της Ένωσης με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα.

Δεδομένα, οι υποθέσεις είναι… καυτές για την ΑΕΚ, καθώς αμφότεροι είναι πολύτιμοι για τη λειτουργία της Ένωσης και για τον Μάσιμο Καρέρα

Ωστόσο, κάθε διαπραγμάτευση είναι δύσκολη και πιθανόν να υπάρξουν αρκετά επεισόδια μέχρι να δοθούν τα… χέρια με τους δύο επιθετικούς.

Υπάρχει θετική διάθεση, αλλά…

Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα έχουν εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ΑΕΚ, αλλά πριν γίνουν οι πρώτες επαφές για τα νέα συμβόλαια δεν υπάρχει ασφαλές δείγμα για το αν είναι κοντά ή μακριά.

Φυσικά, ίδια επιθυμία υπάρχει και από την ΑΕΚ, καθώς ο στόχος είναι να μπουν και οι δύο στην «Αγιά Σοφιά». Ωστόσο, όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μετά τις επαφές που θα έχει ο Ίβιτς με τους ατζέντηδες των δύο παικτών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X