Λοβέρα: «Είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου - Είμαι ασυμπτωματικός»

Λοβέρα: «Είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου - Είμαι ασυμπτωματικός»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις έκανε ο Μάξι Λοβέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Λοβέρα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για την προηγούμενη Κυριακή (30/08) τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Μιλώντας, σε Μέσο της χώρας του, ο Μάξι Λοβέρα μίλησε για την περιπέτεια υγεία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε καλά. Βρισκόμαστε σε απομόνωση χωρίς όμως να ταλαιπωρηθούμε».

Ο νεαρός φορ θα βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς που βρίσκονται μαζί του στην Αθήνα για 14 ημέρες. Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειάς του υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορονοϊού με τα αποτελέσματα να αναμένονται σύντομα.

Οι φίλοι του Λοβέρα, μέσω της ιστοσελίδας «lacapital.com.ar», τόνισαν ότι: «τόσο ο Μαξιμιλιάνο όσο και οι συγγενείς του είναι σε άριστη κατάσταση και προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας που να έχει συμπτώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X