Μπάχαλο: Στις 9 ή 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός Κυπέλλου -Οδεύει προς Ριζούπολη

Αναβλήθηκε η σημερινή Γενική Συνέλευση - Απουσίασαν οι 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο

Στον αέρα είναι δύο εβδομάδες πριν από την προκαθορισμένη έναρξη του, η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League.

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Γενική Συνέλευση, με θέμα συζήτησης της έγκρισης της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2/9 στις 11.30 αφού το μπλοκ των «7» ΠΑΕ που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασε και έτσι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Για την ακρίβεια απουσίασαν οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης ενώ ο έβδομος της… παρέας, Παναθηναϊκός ήταν παρών λόγω της απουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο λόγος της απουσίας δεν είναι άλλος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πρόταση από τη Nova υπάρχει αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε υπογραφές με τις άστεγες ΠΑΕ που είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σχοινί αν δεν βρουν συμβόλαιο.

Την προσπάθεια τους μάλιστα, φαίνεται να στηρίζει τόσο η ΑΕΚ αν και έχει συμβόλαιο, καθώς επίσης και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, αν και οι δύο τελευταίοι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν τον δικό τους τηλεοπτικό δρόμο. Είναι διατεθειμένοι ωστόσο, να μην συμμετάσχουν και αυτοί στο νέο πρωτάθλημα, εφόσον οι άστεγες ΠΑΕ δεν βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το μπλοκ των «7» λοιπόν, εμφανίζεται αρραγές και όσο οι υπογραφές για το τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν πέφτουν, το νέο πρωτάθλημα (πρεμιέρα 12-13 Σεπτεμβρίου) βρίσκεται στον… αέρα, όπως αναφέρει στο Sdna.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X