Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Αντε γα...σου»! (VIDEO)

Μουρίνιο: «Ιδανικά θα έπρεπε να παίζουμε ανά τρεις ημέρες»
Photo Credits: INTIME

Τον χαρακτήρισε ξεπερασμένο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον Ζοζέ Μουρίνιο ως ξεπερασμένο, κάτι που προκάλεσε την οργή του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «All or Nothing: Tottenham Hotspur», o Πορτογάλος προπονητής εκνευρίστηκε με κριτική που του άσκησε δημοσιογράφος του Sky Sports.

Στο βίντεο ο Μουρίνιο κάθεται στο γραφείο του, λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του από τους Λονδρέζους αντί του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, και παρακολουθεί όσα λέει γι’ αυτόν ο δημοσιογράφος, ο οποίος τον χαρακτηρίζει ξεπερασμένο.

«Η φυγή του Ποτσετίνο από την Τότεναμ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί τόση μεγάλη αντίδραση στην απόλυση ενός προπονητή.

Μεγαλύτερη έκπληξη μού έκανε το γεγονός πως ήρθε ο Ζοζέ. Είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η Τότεναμ; Δεν συμφωνώ, για να είμαι ειλικρινής.

Κατέκτησε τρόπαια σε κάθε ομάδα που . Tα πάντα. Όμως, σας λέω ότι οι καλές εποχές του Μουρίνιο έχουν παρέλθει. Δείτε τι συνέβη στη Γιουνάιτεντ» είπε ο δημοσιογράφος για να «ακούσει» το… «άντε γαμ@@@ου» του Μουρίνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X