ΑΠΟΕΛ: «Ντου» των οπαδών στα αυτοκίνητα των παικτών του Ουζουνίδη (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΕΛ: «Ντου» των οπαδών στα αυτοκίνητα των παικτών του Ουζουνίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ήττα με 3-0 έφερε και αντιδράσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας, κάτι που έφερε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Η ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0, στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, έφερε σφοδρές αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας.

Με πολλά… παρατράγουδα ξεκίνησε η σεζόν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην Κύπρο, καθώς η βαριά ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, έφερε πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Όπως αναφέρουν στην Κύπρο, φίλοι του ΑΠΟΕΛ έκαναν ντου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και προξένησαν πολλές υλικές ζημιές στα αυτοκινητά των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε ανακοίνωση για τα γεγονότα, στην οποία ανέφερε:

“Οι βανδαλισμοί που έγιναν σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος» είναι ένα απαράδεκτο γεγονός. Κουκουλοφόροι μπήκαν στον χώρο στάθμευσης και θεώρησαν ότι κάνοντας ζημιές σε αυτοκίνητα θα «διορθώσουν» την οποιαδήποτε κακή εμφάνιση. Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες που το μόνο που δημιουργούν είναι ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ίδια την ομάδα”.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε η κυπριακή ιστοσελίδα “Kerkida.net”…

ΑΠΟΕΛ: «Ντου» των οπαδών στα αυτοκίνητα των παικτών του Ουζουνίδη (ΦΩΤΟ) ΑΠΟΕΛ: «Ντου» των οπαδών στα αυτοκίνητα των παικτών του Ουζουνίδη (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X