Ρόμπερτσον: «Ελπίζω να μην έρθει στην Αγγλία και να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Ρόμπερτσον: «Ελπίζω να μην έρθει στην Αγγλία και να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Δεν θέλει στην Premier League τον Μέσι ο Ρόμπερτσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Λιονέλ Μέσι και στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Αγγλία αναφέρθηκε ο Αντι Ρόμπερτσον.

Το θέμα του ηγέτη των «μπλαουγκράνα» συνεχίζει ν’ απασχολεί την ποδοσφαιρική καθημερινότητα της Ισπανίας και ιδιαίτερα της Καταλονίας.

Ο Μέσι αρνήθηκε να πάει για το τεστ κορωνοϊού το πρωί της Κυριακής και δεν έχει πρόθεση να εμφανιστεί στην έναρξη της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος, άσχετα αν ακόμα και η LaLiga επιμένει για την καταβολή της ρήτρας των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, μιλώντας στο ESPN και ερωτηθείς για στον Μέσι και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Premier League λόγω των σεναρίων για τη Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ σοβαρού και αστείου ανέφερε:

«Ελπίζω να μείνει στη Μπαρτσελόνα για να είμαι ειλικρινής και να μην έρθει εδώ. Αν όμως φτάσει στην Αγγλία θα σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X