Δεν θέλει να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης

Δεν θέλει να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπολη είναι ο Απόλλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης και το που και πότε θα γίνει ο τελικός το οποίο συνεχίζει να απασχολεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την επιστροφή του Απόλλωνα στην Super League 1.

«Η στάση της ΕΠΟ σε αυτό το θέμα αλλά και στην υπόθεσή των μπαράζ, ήταν αυτή εξόργισε αν και ξέρουμε ότι αν θέλουν ο τελικός θα γίνει στη Ριζούπολη. Το γήπεδο που η περιφέρεια προσπάθησε ακόμα και να τιμωρήσει. Το γήπεδο που κάποιοι έβγαλαν άχρηστο. Το γήπεδο που βρήκαμε πριν από καιρό – ένα πρωί με τρύπες που μπαλώσαμε» ανέφεραν χαρακτηριστικά ορισμένοι από τους φίλου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα πέριξ του γηπέδου μετά την νίκη -άνοδο κόντρα στην Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X