Συντριβή με (3-0) από την ΑΕΚ Λάρνακας για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη

Συντριβή με (3-0) από την ΑΕΚ Λάρνακας για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη
Photo Credits: INTIME

Προβλημάτισε ξανά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Λάρνακας διέλυσε με 3-0 τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Σπιρόφσκι άνοιξε το σκορ στο 7΄ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ακοράν. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 55΄ από τον Άμπραχαμ. Ο Τρισκόφσκι στο 72΄ με λκοντινή προβολή, μετά από μαγική ενέργεια του Νάντο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.

Δύο στα δύο για την ΑΕΚ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και κέρδισε πολύ εύκολα το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προβλημάτισε ξανά με την απόδοση της κι έχει πολλά να αλλάξει σε σχέση με την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής στην Αρένα.

ΑΕΚ: Τόνιο, Φερνάντεζ, Μικέλ, Μόισοφ, Ιωάννου (46′ Νάντο), Τρουγιόλς, Σπιρόσκι (80′ Τολμές), Άμπραχαμ (75′ Χέιτλι), Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι

-Στον πάγκο Τέουκενς, Αναστασίου, Πλάνας, Θάντι, Μακρής, Κωνσταντίνου

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου, Σατσιάς (60′ Λουντέμο), Γιένσεν, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (46′ Ντονγκαλά), Κλωναρίδης, Σαχάρ (60′ Ζαχίντ)

-Στον πάγκο Τσιλιγγίρης, Σιέλης, Αποστολάκης, Γουίλερ, Γαβριήλ, Κούτσακος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X