ΑΕΚ: Ολα όσα έκανε για να γίνει ο τελικός -Απέναντι στην αδιαφορία του Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Ολα όσα έκανε για να γίνει ο τελικός -Απέναντι στην αδιαφορία του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήθελε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου και το απέδειξε -Το enwsi.gr αναλύει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου του 2020 μοιάζει… καταραμένος. Εχει αναβληθεί ήδη δύο φορές ο προγραμματισμένος τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, ενώ έχουμε μπει ήδη πλέον στην σεζόν 2020/21.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ήταν να διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου, εντέλει η Αστυνομία δεν εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του και ας ήταν κεκλεισμένων των θυρών (!). Και χθες το πρωί επίσημα αναβλήθηκε (θα διεξαγόταν την Κυριακή) για δεύτερη πρωί, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσίασε κρούσμα κορωνοϊού και πρέπει βάσει πρωτοκόλλου να μείνει 48 ώρες σε καραντίνα η ομάδα του Πειραιά.

Πλέον, το μπαλάκι περνάει στην ΕΠΟ, η οποία καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι από ‘δω και πέρα με την 12η Σεπτεμβρίου στην Ριζούπολη να δείχνει η επικρατέστερη λύση. Η ΑΕΚ περίμενε μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο τις εξελίξεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τελικά οι… φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε κρούσμα κορωνοϊού του ποδοσφαιριστή Μάξι Λοβέρα. Έτσι, ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που είχε προγραμματιστεί για απόψε στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσε να γίνει.

Ενημερώθηκαν από sites οι παίκτες της ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις μέσω των sites, όταν οι ποδοσφαιριστές ήταν στα δωμάτια τους. Είχαν δειπνήσει μετά την προπόνηση και ήταν για ξεκούραση μετά από μία έντονη εβδομάδα προπονήσεων. Ωστόσο, ήρθε το… κακό μαντάτο με το κρούσμα κορωνοϊού που έφερε και την αναβολή. Πάντως, στην ΑΕΚ προφανώς και δεν έπεσαν από τα σύννεφα με τις εξελίξεις. Και αυτό διότι εδώ και ημέρες συζητιόταν και υπήρχε στην… ατμόσφαιρα το σενάριο ότι θα προκύψει κρούσμα κορωνοϊού που θα φέρει και την αναβολή του τελικού.

Μόνο για προπόνηση εκτός ξενοδοχείου

Όπως και έγινε τελικά. Και πλέον άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ από πλευράς της είχε κάνει όλες τις κινήσεις που έπρεπε για να διασφαλίσει τη διεξαγωγή του τελικού. Από τις 13 Αυγούστου η αποστολή της ΑΕΚ έμενε σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα και οι ποδοσφαιριστές της και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έβγαιναν μόνο για την καθημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Αυτό ίσχυσε μέχρι και το Σάββατο, όπου η αποστολή του τελικού μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αττική Οδό. Έτσι σε όλα τα τεστ που πέρασαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Και η ΑΕΚ δικαιώθηκε για το γεγονός ότι διασφάλισε την υγεία των ποδοσφαιριστών της και ακολούθως τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός επέλεξε το δρόμο να είναι… ελεύθεροι οι παίκτες του από τις 18 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο. Το αποτέλεσμα γνωστό. Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ΑΕΚ έκανε όλα όσα έπρεπε από την πλευρά της για να γίνει… επιτέλους αυτός ο τελικός. Κάτι που δεν μπορεί κάποιος με τόση ευκολία για την πλευρά του Ολυμπιακού.

Εξι τεστ από την αρχή της προετοιμασίας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έχει δείξει θαυμαστή σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία των παικτών και όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ενωση από την έναρξη της προετοιμασίας στις 7 Αυγούστου μέχρι και τώρα έχουν γίνει έξι τεστ κορωνοϊού στους «κιτρινόμαυρους». Και όλα αρνητικά διότι τα μέτρα προφύλαξης στην ΑΕΚ είναι πολύ αυστηρά τόσο στο ξενοδοχείο που έμενε η Ενωση στην Βραυρώνα, όσο και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Από την επιστροφή στις προπονήσεις μετά την καραντίνα την άνοιξη, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει συνολικά 18 τεστ. Και τα περίπου 1.200 δείγματα στο σύνολο ήταν όλα αρνητικά, διότι από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα είναι εμφανής η προσήλωση όλων σε όσα αναφέρει το πρωτόκολλο.

Όταν ο Λιβάια έφυγε από τα Σπάτα

Ο Μάρκο Λιβάια ήταν μάλιστα το πρώτο θύμα των πολύ σοβαρών και αυστηρών μέτρων που τηρούσε εξ’ αρχής η ΑΕΚ. Και επειδή δεν είχε κάνει το τεστ κορωνοϊού στις 7 Αυγούστου στα Σπάτα, δεν συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» και μάλιστα του απαγορεύθηκε να μπει στο προπονητικό κέντρο. Ακόμη ένα τρανό δείγμα της σοβαρότητας με την οποία η ΑΕΚ αντιμετώπισε το όλο ζήτημα.

Όταν Ενομπακάρε και Μιτάι έχασαν το φιλικό με τον Ατρόμητο

Ενα φιλικό έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΑΕΚ. Και αυτό είναι απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Εκεί που ο Μάσιμο Καρέρα είδε την 11αδα που έκανε τότε πρόβα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα νέα αποκτήματα. Αλλά δεν… είδε τον Ενομπακάρε και τον Μιτάι οι οποίο στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ δεν τήρησαν τα μέτρα που έπρεπε και αποκλείστηκαν από την αποστολή του φιλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X