Εστεγκάλ: Θέλει ξανά τον Στραματσόνι

Εστεγκάλ: Θέλει ξανά τον Στραματσόνι
Photo Credits: INTIME

Τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού θέλει η Εστεγκαλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι θέλει η Εστεγκάλ, οκτώ μήνες μετά το διαζύγιο τους.

Ήταν Δεκέμβριος του 2019 όταν μετά από έξι μήνες παραμονής στον πάγκο της Εστεγκάλ και αρκετά καλά αποτελέσματα σε αυτόν ο Αντρέα Στραματσόνι άφηνε το Ιράν ελέω των κακών σχέσεών του με τη διοίκηση.

Εκείνη η απόφαση είχε κάνει τους οπαδούς της ομάδας που έπιναν νερό στο όνομά του να εξαγριωθούν και τα βάλουν με τη διοίκηση, ωστόσο τώρα υπάρχει η ευκαιρία οι πληγωμένοι φίλοι της Εστεγκάλ να επουλώσουν τις πληγές τους.

Βλέπετε, από τότε έχει αλλάξει ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας και οι νέοι άνθρωποι που έχουν τα ηνία, θέλουν να κάνουν δώρο στον κόσμο τον “Στράμα”.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, άνθρωποι της Εστεγκάλ ταξίδεψαν στην Ρώμη τις προηγούμενες ημέρες για να παρουσιάσουν μία σημαντική πρόταση στον μάνατζερ του Ιταλού: για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίες με πολύ υψηλές αποδοχές.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε και πήρε μία μικρή χρονική διορεία για να αποφασίσει μαζί με την οικογένειά του, η οποία μάλιστα αριθμεί πλέον πέντε μέλη, με τον Στραματσόνι να γίνεται πρόσφατα πατέρας για τρίτη φορά.

Το νεογέννητο μέλος της οικογένειας και οι δυσκολίες που προκαλεί ο κορονοϊός -ειδικά όσον αφορά σε ταξίδια και μετακινήσεις- είναι σίγουρα εμπόδια στο συγκεκριμένο deal, με τον ίδιο να μην έχει κρύψει πάντως το ισχυρό δέσιμο που ανέπτυξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Εστεγκάλ και το κοινό της και να μην αποκλείεται τίποτα όσον αφορά στην τελική απόφασή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X