Γιαννούλης για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη: «Ετρεχα να μπω στα αποδυτήρια»

Γιαννούλης για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη: «Ετρεχα να μπω στα αποδυτήρια»
Photo Credits: INTIME

Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο μίλησε ο Γιαννούλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα επεισόδια που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Τότε, η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, αλλά σταμάτησε στην πύλη της εισόδου, που ήταν κλειστή.

Ετσι, θυμίζουμε πως τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια και στο ενδιάμεσο της διαδρομής τους περίμεναν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον τους.

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Δημήτρης Γιαννούλης, μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, θυμάται όλα όσα έζησε εκείνη τη βραδιά, τονίζοντας πως έτρεξε να μπει στα αποδυτήρια προκειμένου να αποφύγει τις συμπλοκές με άλλους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο σημείο!

«Συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Πολύ περίεργο, να τρέχω για να μπω στα αποδυτήρια για να μην πετύχω συμπλοκές μπροστά μου αστυνομικών με άλλους ανθρώπους που και σήμερα δεν γνωρίζω ποιοι ήταν. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μας πήγε πολλά χρόνια πίσω αυτό που είδα και έζησα αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβεί σε κανένα γήπεδο και σε καμία χώρα. Με επηρέασε θετικά σε ένα βαθμό, ότι με πείσμωσε και πως θα μπω στον αγωνιστικό χώρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να κερδίσω και να δείξω ότι αυτά τα γεγονότα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο δεν μας επηρέασαν αρνητικά αλλά μπήκαμε για να κερδίσουμε. Φέραμε ισοπαλία, ήμασταν αρκετά καλοί αλλά αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X