Μιλγουόκι Μπακς: Στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων ο αντιπρόεδρος των Μπακς

Μιλγουόκι Μπακς: Στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων ο αντιπρόεδρος των Μπακς
Photo Credits: INTIME

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν δείξει πως δεν πρόκειται να έχουν ρόλο κομπάρσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή, οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν δείξει πως δεν πρόκειται να έχουν ρόλο κομπάρσου σε οτιδήποτε αφορά στις αντιδράσεις του ΝΒΑ για τα φαινόμενα ρατσισμού, τις φυλετικές διακρίσεις και τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Το αυτό επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά με την στάση του ο Senior Vice President της ομάδας, Άλεξ Λάσρι, ο οποίος στη διάρκεια του Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ δεν ήταν σπίτι για να δει την εξέλιξή του, αλλά στους δρόμους, διαδηλώνοντας μαζί με συμπολίτες του. Μαζί με χιλιάδες ακόμη διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκε για τους επτά πυροβολισμούς που δέχθηκε πισώπλατα ο Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Τζορτζ Χιλ συνέχιζε να εκφράζει με τον δικό του τρόπο την αντίθεση στην κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ. Ο γκαρντ των Ελαφιών δεν βγήκε στο παρκέ για την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου, έμεινε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και εν συνεχεία, μόλις πριν από την έναρξη του αγώνα με το Ορλάντο πήγε στον πάγκο της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X