Αντετοκούνμπο: «Κάναμε μια δυναμική κίνηση για να στείλουμε ένα μήνυμα»

Αντετοκούνμπο: «Κάναμε μια δυναμική κίνηση για να στείλουμε ένα μήνυμα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που είδε την κίνηση των Μπακς να μποϊκοτάρουν ένα ματς των playoffs να δείχνει το δρόμο και σε άλλους αθλητές που θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα κατά της ρατσιστικής βίας.

«Ήταν πολύ σπουδαίο που μας ακολούθησαν και οι άλλες ομάδες. Κάναμε μια δυναμική κίνηση με την απόφασή μας να μην παίξουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα και βλέποντας πολλούς αθλητές σε διάφορα αθλήματα σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν, λέει πολλά για μας και τη λίγκα μας. Μας δίνει την πλατφόρμα για να ακουστεί η φωνή μας», ανέφερε.

Όσο για την πρόκριση επί των Μάτζικ και το τι χρειάζεται κόντρα στους Χιτ; «Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Μείναμε ενωμένοι, ανεβάσαμε την άμυνά μας και βελτιωνόμασταν από το πρώτο μέχρι το πέμπτο ματς. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτή τη βελτίωση στον επόμενο γύρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X