Δοξάκης: «Είμαι ΑΕΚ από παιδί, αλλά υπέφερα στη Φιλαδέλφεια από τους οπαδούς της!»

Δοξάκης: «Είμαι ΑΕΚ από παιδί, αλλά υπέφερα στη Φιλαδέλφεια από τους οπαδούς της!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «αέρα» της ΕΡΑσπορ 101,8 και στην εκπομπή «Πρωινός Μπαλαδόρος», με τον Τάσο Επιτρόπου μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρόδου, του Εθνικού Πειραιά και του Ιωνικού, Μίμης Δοξάκης.

Αντικείμενο ήταν η θέση του τερματοφύλακα και ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο «αίλουρος» όπως τον αποκαλούσαν, «σκιαγράφησε» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ (Παναγιώτης Τσιντώτας) και του Ολυμπιακού (Μπόμπι Αλέν).

Ο Δοξάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως πρόκειται για δύο μοντέρνους τερματοφύλακες, από τους οποίους όμως λείπει η εμπειρία, καθώς παρά τα κάποια χρόνια καριέρας, δεν έχουν πολλούς αγώνες στα πόδια τους αν και ο Τσιντώντας έχει αρκετούς παραπάνω από τον Γάλλο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δυνατά τους στοιχεία και στα πλεονεκτήματά τους, αλλά και τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης στο παιχνίδι τους.

Ο Μίμης Δοξάκης έχει ένα πολύ σπουδαίο παγκόσμιο επίτευγμα. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία μόλις 14 ετών και 6 μηνών, ενώ αποκάλυψε πως νεαρός η θέση που έπαιζε δεν ήταν μόνο αυτή του τερματοφύλακα, αλλά κι αυτή του μεσοεπιθετικού.

Η καταγωγή της οικογένειας του είναι από την Κωνσταντινούπολη, «επομένως όπως είναι φυσικό υποστηρίζω την ΑΕΚ. Ειναι οι ρίζες μου. Οι ρίζες του Ελληνισμού. Ο παππούς και η γιαγιά έμεναν στο ΠΕΡΑ. Εκει που είναι οι ρίζες της ΑΕΚ. Μάλιστα, κόντρα στην αγαπημένη μου ομάδα έκανα κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις μου, ενώ όταν έπαιζα στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οπαδοί της Ενωσης που ήταν πίσω από την εστία μου έλεγαν διάφορα, χωρίς να γνωρίζουν τα αισθήματά μου για την ομάδα. Υπέφερα…»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X