«Μπλοφάρουν στον Παναθηναϊκό για Μακέντα, θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα»

«Μπλοφάρουν στον Παναθηναϊκό για Μακέντα, θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα»
Photo Credits: INTIME

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα Sportski Zurnal αποτελεί ο Κίκο Μακέντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα Sportski Zurnal αποτελεί ο Κίκο Μακέντα με τους Σέρβους να επιμένουν πως ο Ιταλός φορ θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, μολονότι συμφώνησε να παραμείνει στους «πράσινους»!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συμφώνησε με τον Κίκο Μακέντα στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023 κάνοντας την μεγάλη ανατροπή, όμως την ίδια στιγμή οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως το θέμα θα παραμένει ανοικτό μέχρι να υπογράψει ο Ιταλός στράικερ το νέο του συμβόλαιο.

Η Sportski Zurnal πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για «μπλόφα του Παναθηναϊκού που θέλει με αυτό τον τρόπο να πιέσει τους πρωταθλητές Σερβίας προκειμένου να προσφέρουν περισσότερα από 400.000 ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης για τον 29χρονο άσο».

Επίσης στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Μακέντα θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Sportski Zurnal, ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να μεταπηδήσει στην ομάδα του Βελιγραδίου στο διάστημα όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X