Βρούτσης: «Επιχείρηση ζήτησε 1,8 εκατ. ευρώ δώρο Πάσχα για εργαζόμενο με μισθό 1.159»

Βρούτσης: «Επιχείρηση ζήτησε 1,8 εκατ. ευρώ δώρο Πάσχα για εργαζόμενο με μισθό 1.159»

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη επιχείρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι επιχείρηση ζήτησε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για δώρο σε εργαζόμενο της ο οποίος έπαιρνε μισθό 1.159 ευρώ προχώρησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Για αιτήσεις που έκαναν ορισμένες επιχειρήσεις στις οποίες ζητούσαν απίστευτα ποσά, προκειμένου να πληρώσουν με κρατική ενίσχυση λόγω του κορωνοϊού το δώρο του Πάσχα αποκάλυψε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε επιχείρηση, η οποία ζήτησε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για το δώρο του Πάσχα εργαζομένου, ο οποίος είχε λαμβάνειν 1.159 μισθό το μήνα.

Ωστόσο όπως ο ίδιος ανέφερε η συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν η μοναδική, καθώς υπήρξαν και αιτήσεις για ποσά τα οποία ξεκινούσαν από 320.000 ευρώ και έφταναν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, για εργαζόμενους με μισθούς που έφταναν περίπου τα 1.000 και 1.500 ευρώ.

Από την πλευρά του ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι προφανώς δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος στην καταχώρηση της υποδιαστολής, αλλά για συνειδητή προσπάθεια να ξεγελαστεί το σύστημα, ενώ ανέφερε ακόμη ότι οι συγκεκριμένες αιτήσεις δεν θα ικανοποιηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X