H Λιθουανία δείχνει τον δρόμο για το Final 8 του BCL με κόσμο!

H Λιθουανία δείχνει τον δρόμο για το Final 8 του BCL με κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Ολο και περισσότερες διοργανώσεις θα γίνονται με κόσμο

H Λιθουανία δείχνει τον δρόμο για την διεξαγωγή του Final 8 του Basketball Champions League με κόσμο!

H κυβέρνηση της Λιθουανίας έλαβε κάποιες αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού στην χώρα. Μεταξύ άλλων, αποφάσεις πάρθηκαν και γύρω από τον αθλητισμό. Και συγκεκριμένα, το ζήτημα που ταλανίζει όλη την Ευρώπη. Τα γήπεδα με, χωρίς, ή λίγο κόσμο.

Στην Λιθουανία αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει περιορισμοί για τους οπαδούς, αν υπάρχει ένα μέτρο απόσταση μεταξύ τους. Κάτι που σημαίνει πως τα γήπεδα μπορούν να γεμίσουν τουλάχιστον στη μισή από την χωρητικότητά τους. Συγκεκριμένα, το παράδειγμα που φέρνει ο δημοσιογράφος Μάριους Μιλάτσιους είναι πως η Ζαλγκίρις Κάουνας θα μπορεί να αγωνιστεί μπροστά από 7.500 κόσμο στην Ζαλγκίριο Αρένα.

Το θέμα της Λιθουανίας είναι ακόμα ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της ΑΕΚ για την διεξαγωγή του Final 8 με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ μετά τα παραδείγματα του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη, το οποίο η UEFA αποφάσισε να γίνει με κόσμο. Αλλά και το παράδειγμα της Ιταλίας, η οποία θα διοργανώσει το Final 4 του Super Cup στο μπάσκετ κανονικά με κόσμο (18-20 Σεπτεμβρίου), δείχνοντας ακράδαντα πως αν υπάρχει θέληση, μπορεί να υπάρξει και λύση.

Υπενθυμίζουμε πως την προσεχή Τετάρτη (2/9, 14:00) θα ανακοινωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η διεξαγωγή του Final 8 του BCL στο ΟΑΚΑ, αλλά και το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα γίνει η διοργάνωση. Το κυριότερο ερώτημα φυσικά που ζητά απάντηση είναι το αν θα γίνει με κόσμο ή χωρίς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X