Σουάρες: Γιουβέντους Ατλέτικο για τον Ουρουγουανό

Μπαρτσελόνα: Ως ελεύθερος φεύγει ο Σουάρες, ένα λεπτό κράτησε το τηλεφώνημα με τον Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, μετά τη Γιουβέντους, φαίνεται πως έχει μπει και η Ατλέτικο.

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν, πως ο Λουίς Σουάρες εξετάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους της Γιουβέντους μιας και από την Μπαρτσελόνα, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Σύμφωνα, με την «AS», οι «μπιανκονέρι» δεν παίζουν μόνοι, για την απόκτηση του Ουρουγουανού στράικερ, καθώς η Ατλέτικο είναι πρόθυμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να τον εντάξει στο ρόστερ της. Πάντως, ο παίκτης από την πλευρά του περιμένει να εκτονωθεί η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα για να καταφέρει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το δικό του ζήτημα.

Παρά το ότι πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, ο 33χρονος Σουάρες, εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα επιθετικών, αυτό το διάστημα.Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους «μπλαουγκράνα» μετά από 198 γκολ σε 283 παιχνίδια από την άφιξή του στη Βαρκελώνη, το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X