Μπάρκλεϊ για Αντετοκούνμπο: «Είναι 26 χρονών - Τζόρνταν και ΛεΜπρον δεν κέρδισαν τίτλο μέχρι τα 28 τους!» (VIDEO)

Μπάρκλεϊ για Αντετοκούνμπο: «Είναι 26 χρονών - Τζόρνταν και ΛεΜπρον δεν κέρδισαν τίτλο μέχρι τα 28 τους!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ύψωσε ασπίδα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε για την ηλικία του Αντετοκούνμπο και σχολίασε πως έχει όλο το μέλλον δικό του για να κερδίσει έναν τίτλο.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για ακόμα μια σεζόν γύρω από το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ έχει μαζέψει όλους τους ατομικούς τίτλους και πλέον είναι ξεκάθαρο πως του λείπει ένα πρωτάθλημα. Στα 26 του ηγείται των Μπακς, είναι MVP και θα ήθελε να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η πίεση που έχει πέσει πάνω του είναι μεγάλη, αλλά ο Τσαρλς Μπάκρλεϊ έχει διαφορετική άποψη για το μέλλον του Γιάννη. Μιλώντας στο «The Dan Patrick Show» έβαλε στην ίδια εξίσωση τον Έλληνα παίκτη, τον Τζόρνταν και τον ΛεΜπρον, ενώ τον αποθέωσε και εξέφρασε την πίστη του να γίνει το πρόσωπο της λίγκας.

«Είναι μόνο 26. Ο Τζόρνταν δεν κέρδισε τον πρώτο τίτλο πριν τα 28 και το ίδιο και ο ΛεΜπρον. Νευριάζω όταν τα μίντια λένε ότι αν δεν πάρει πρωτάθλημα πρέπει να φύγει από το Μιλγουόκι. Κανείς δεν το είπε αυτό στον Τζόρνταν» και συνέχισε, «Ελπίζω να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Θα ήταν σπουδαίο για το ΝΒΑ. Ελπίζω να μείνει στο Μιλγουόκι. Δεν θα μου άρεσε να τον δω σε μια superteam. Αλλά όσα έχει πετύχει ως τώρα είναι σπουδαία. Θα ήθελα να γίνει το πρόσωπο του ΝΒΑ, γιατί είναι σπουδαίο παιδί και τρομερός παίκτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X