Γκιλιέρμε: «Συγγνώμη που φεύγω πριν τον τελικό Κυπέλλου»

Γκιλιέρμε: «Συγγνώμη που φεύγω πριν τον τελικό Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Γκιλιέρμε απολογήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που φεύγει πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Μάλιστα, είπε πως πίεσε την ομάδα του Πειραιά για να κλείσει το deal, αν και η οικονομική πρόταση δεν ικανοποιούσε τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πάντες στον Ολυμπιακό γι’ αυτά τα δυο χρόνια και εύχεται πάντα επιτυχίες. Καταλήγοντας, έκανε μνεία στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας που φεύγω πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου λάθος, λόγω των ημερομηνιών και της παγκόσμιας καραντίνας αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντας μου με κάθε τρόπο πόσο θέλει να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω δρόμο στην καριέρα μου.

Πίεσα την ομάδα για να σεβαστεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην αγωνιστώ στον τελικό Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, ενώ η πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποιούσε.

Ευχαριστώ τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό τιμ, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και εύχομαι σε αυτό τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να έχει πάντα επιτυχίες.

Για τους φανταστικούς μας φιλάθλους, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ!​”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X