Κεδέρης: «Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι -Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»

Το «πάρε-δώσε» στην Α1 χάντμπολ: Η ΑΕΚ το μεγάλο φαβορί!
Photo Credits: INTIME

Οσα είοε ο Χρήστος Κεδέρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε για… όλα.

Ο 26χρονος άσος της ΑΕΚ μιλώντας στην «ΩΡΑ των Σπορ» απάντησε στον κόσμο της ΑΕΚ και στα ζητήματα που του έβαλε αναφορικά για το μέλλον. Μίλησε για το πρωτάθλημα το περσινό του «δικεφάλου», τους εφετινούς στόχους, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε στην «ΩΡΑ»:

Ποιος είναι ο στόχος σου για την καριέρα σου; Τι σημαίνει η ΑΕΚ για εσένα;

«Νομίζω ότι τον ένα στόχο τον έχω πιάσει. Ανήκω στην ομάδα που αγαπάω. Και ήταν όνειρο από μικρός να πρωταγωνιστήσω. Ο επόμενος μου στόχος είναι η καθιέρωση στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη να ανήκεις στην ΑΕΚ. Το θεωρώ τύχη».

Είσαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ;

«Ποιος δεν θα ‘ταν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ; Νομίζω πως ο καθένας θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και να είναι το ίδιο ευτυχισμένος όπως εμείς».

Θα έπαιζες ποτέ στην ομάδα που ανήκες, πριν έρθεις στην ΑΕΚ;

«Στο κοντινό μέλλον δεν το βλέπω. Τα πιστεύω μου δεν είναι κοντά στην ομάδα αυτή. Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μπορέσω να αρχίσω συζητήσεις και να καταλήξω σε αυτή την ομάδα».

Χρήστο φέτος, πιστεύεις ότι μπορούμε να πάρουμε το τρεμπλ;

«Εννοείται ότι το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Φέτος, τόσο στην Ελλάδα έχουμε να… αγωνιστούμε με τον εαυτό μας. Εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι!».

Πώς ήταν τα πρώτα επαγγελματικά σου βήματα στο χώρο του χάντμπολ;

«Παίζω χάντμπολ από τα 8. Συνάντησα κάποιες δυσκολίες, όπως όλες οι δουλειές. Ο καθένας μας συναντά δυσκολίες στον χώρο δουλειάς του Θέλει υπομονή και πίστη. Και έτσι προχωράς».

Ποιο πιστεύει ότι είναι το ταβάνι της εφετινής ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ τα κυνηγάει όλα! Δεν έχει ταβάνι!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X