Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Μακέντα
Photo Credits: INTIME

Με τον Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης θα πορευτεί και την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Φεντερίκο Μακέντα στη γραμμή κρούσης θα πορευτεί και την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλό φορ για επέκταση της συνεργασίας τους!

Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Μακέντα να είναι προς πώληση από τον Παναθηναϊκό, τελικά φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή με happy end για το «τριφύλλι». Ο Ιταλός στράικερ και στο νέο πρωτάθλημα θα ηγηθεί της επίθεσης του Ντάνι Πογιάτος, αφού υπήρξε συμφωνία με το «τριφύλλι» για επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μακέντα είχε συμβόλαιο 250.000 ευρώ το χρόνο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον του έγινε γενναία αύξηση για να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να φοράει τα πράσινα. Προφανώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό που κρατάει στην… φαρέτρα του έναν ικανό σκόρερ με τον οποίο πορεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια και δεν θα μπει στην διαδικασία αναζήτησης βασικού επιθετικού μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X