Σκόκο: «Μέσι, έλα να παίξουμε μαζί στην Νιούελς»!

Σκόκο: «Μέσι, έλα να παίξουμε μαζί στην Νιούελς»!
Photo Credits: INTIME

Ο Νάτσο Σκόκο απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Σκόκο απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Λιονέλ Μέσι να παίξει μαζί του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, αναγνωρίζοντας όμως ότι αυτό είναι κάτι μη ρεαλιστικό!

Ο Νάτσο Σκόκο έκανε πράξη το όνειρο του και επέστρεψε για τρίτη φορά στην ομάδα της καρδιάς του, την Νιούελς Ολντ Μπόις για να κλείσει την καριέρα του δίπλα στην παλιοσειρά του, Μάξι Ροντρίγκες.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ σε συνέντευξη τύπου έκανε ανοιχτή έκκληση στον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, αν και αναγνωρίζει ότι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές: «Είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτό το θέμα, όλος ο κόσμος μιλάει για αυτό. Είναι αναπόφευκτο όλος ο κόσμος της Νιούελς να ελπίζει πως κάποια μέρα ο Μέσι θα παίξει μαζί μας έστω και για μερικούς μήνες και ίσως κάποια μέρα αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τι ακριβώς εκπροσωπεί ο Μέσι, πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές. Είναι περίπλοκο», τόνισε ο «υδραυλικός», ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν αρκεί μόνο η επιθυμία και το όνειρο που έχουν οι οπαδοί να τον δουν με την φανέλα της Νιούελς. Είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω να κάνω λάθος και σε ένα μήνα να δίνω συνέντευξη τύπο με αυτόν δίπλα μου, αν και πρέπει να είμαι ρεαλιστής αναφορικά με αυτό το θέμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X