ΝΒΑ: Η σκέψη που άλλαξε τα δεδομένα και ολοκληρώνει κανονικά τη σεζόν

ΝΒΑ: Η σκέψη που άλλαξε τα δεδομένα και ολοκληρώνει κανονικά τη σεζόν
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση των παικτών για επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ πέρασε από 40 κύματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση των παικτών για επανέναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ πέρασε από 40 κύματα, όμως μία ήταν η σκέψη που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην έκβαση της συζήτησης.

Έπειτα από ένα meeting που κράτησε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, οι παίκτες του ΝΒΑ, με τη σύμφωνη γνώμη της Λίγκας, αποφάσισαν να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά και εντός παρκέ η σεζόν.

Αναμφίβολα, οι συζητήσεις ήταν πολλές και σε όλα τα μέτωπα, τόσο ανάμεσα στους παίκτες όσο και στα αρμόδια όργανα της Λίγκας. Η κίνηση των Μιλγουόκι Μπακς να μποϊκοτάρουν τον αγώνα με τους Ορλάντο Μάτζικ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Έτσι, το meeting της Πέμπτης ήταν κομβικό και θα έβγαζε την οριστική απόφαση για το μέλλον των πλέι οφ. Σε αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε μια σκέψη. Πως από τη στιγμή που θα έφευγαν οι παίκτες από την «φούσκα» τότε θα έχαναν την πλατφόρμα που είχαν μέχρι πρότινος ώστε να εκφράσουν τα μηνύματά τους κατά της κοινωνικής αδικίας και της αστυνομικής βίας.

Υπό το πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ορλάντο και να συνεχίσουν τους αγώνες, εκφράζοντας ταυτόχρονα με ακόμα πιο έντονο τρόπο τα μηνύματά τους.

Την ίδια στιγμή υπήρξαν αρκετές συνομιλίες σχετικά με τις αντιδράσεις που υπήρξαν και στα υπόλοιπα αθλήματα. Άλλωστε, η απόφαση της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X