Μπαρτομέου: «Αποχωρώ, αν ο Μέσι πει πως εγώ είμαι το πρόβλημα»!

Μπαρτομέου: «Αποχωρώ, αν ο Μέσι πει πως εγώ είμαι το πρόβλημα»!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει άμεσα αν ο Λιονέλ Μέσι το θέσει ως όρο!

Το μπαλάκι στον Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι πετάει η πλευρά Μπαρτομέου, που έκανε μία κίνηση στρατηγικής θέλοντας να κερδίσει μερικούς επικοινωνιακούς πόντους. Σύμφωνα με τον καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό TV3, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου φέρεται να δήλωσε στο περιβάλλον του ότι είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί άμεσα από τα καθήκοντα του και να προκηρύξει εκλογές, αρκεί ο Λιονέλ Μέσι να βγει δημόσια και να τον κατονομάσει ως υπαίτιο της απόφασής του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Η πλευρά Μπαρτομέου εκτιμά ότι πολύ σύντομα ο Αργεντινός θα βγει να εξηγήσει τους λόγους που επιθυμεί να αποχωρήσει και με αυτό τον τρόπο ενδεχομένως να προετοιμάζει το δρόμο για μία ηρωϊκή αποχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X