Ρούνεϊ: «Η μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ είναι καλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι»

Ρούνεϊ: «Η μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ είναι καλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ, θεωρείται μεγαλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ, θεωρείται μεγαλύτερη από αυτή του Μέσι στη Σίτι.

Οι «πολίτες» αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του ​Λιονέλ Μέσι, μετά την απόφαση του ίδιο να κλείσει το κεφάλαιο που ονομάζεται Μπαρτσελόνα.

Εάν η Σίτι καταφέρει και εντάξει στο ρόστερ της, σίγουρα θα της έδινε μια τεράστια ώθηση στον αγώνα τίτλου της Premier League.

Ωστόσο, ο Ρούνεϊ δεν είναι τόσο σίγουρος πως η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Σίτι, θα είναι τόσο χρήσιμη που θα την βοηθήσει να φτάσει στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, πιστεύει ότι ο τίτλος θα παραμείνει στη Λίβερπουλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αν μάλιστα ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα, από την Μπάγερν.

«Σίτι και Λίβερπουλ πιστεύω είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα του χρόνου. Η Τσέλσι έχει κάνει πολλές και ποιοτικές μεταγραφές. Η Γιουνάινεντ έχει παίκτες με δυνατότητες αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Πάντως θεωρώ, πως η Λίβερπουλ θα κατακτήσει και τη νέα σεζόν την Premier League και ειδικά αν αποκτήσει τον Τιάγκο, από την Μπάγερν. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη μεταγραφή από αυτή του Μέσι, αν επιλέξει την Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, μπορεί ο Μέσι να μεγαλώνει, αλλά είναι ένας παίκτης που δεν έχεις ξαναδεί. Εχει τα πάντα, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, να σκοράρει και πολλά ακόμα μέσα στο γήπεδο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Βέβαια, έπαιξα και με τον Ρονάλντο, τον οποίο θεωρώ εξίσου σπουδαίο παίκτη.

Πιστεύω πως αν ο Μέσι, αποφασίσει και έρθει στο αγγλικό πρωτάθλημα, μόνο η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, μπορούν να τον αποκτήσουν. Εγώ θα τον έπαιρνα στη Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γούειν Ρούνεϊ στο TalkSport.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X