O Ντρέιμοντ Γκριν είναι κάθετα αντίθετος με την διακοπή του ΝΒΑ (ΦΩΤΟ)

O Ντρέιμοντ Γκριν είναι κάθετα αντίθετος με την διακοπή του ΝΒΑ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο άσος των Ουόριορς μπορεί να μην αγωνίζεται στην «φούσκα» του ΝΒΑ, αλλά πήρε δυναμική θέση για όσα συμβαίνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μπορεί να στηρίζει την πρωτοβουλία με το μποικοτάζ των αγώνων στο ΝΒΑ, αλλά είναι κάθετα αντίθετος με το να τελειώσει η σεζόν.

Ο άσος των Ουόριορς μπορεί να μην αγωνίζεται στην «φούσκα» του ΝΒΑ, αλλά πήρε δυναμική θέση για όσα συμβαίνουν. Ο Γκριν σχολίασε τα όσα έγιναν στο Ορλάντο με την αναβολή των αγώνων, μετά το μποϊκοτάζ των Μπακς, αλλά δεν συμφωνεί καθόλου με το να τελειώσει η σεζόν εδώ. Λέικερς και Κλίπερς φαίνεται πως θέλουν να τελειώσει οριστικά η σεζόν, με τον παίκτη να απαντά σε αυτό και να είναι κάθετα αντίθετος, αφού υποστηρίζει ότι το μπάσκετ είναι μια δουλειά όπως όλες οι υπόλοιπες.

«Στέκομαι δίπλα στα αδέλφια μου στην φούσκα που συνεχίζουν να μάχονται για το τι είναι σωστό και για τα δικαιώματα των μαύρων ανθρώπων. Αλλά ελπίζω να καταλάβουν, ότι έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε, που είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό το άθλημα που χρησιμοποιούμε για να μιλάμε για τους ανθρώπους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X