Εχει εγκαταλείψει το ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης!

Εχει εγκαταλείψει το ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης!
Photo Credits: INTIME

Εντονα παράπονα της ΑΕΚ για την αδιαφορία του Λευτέρη Αυγενάκη απέναντι στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγκαταλελειμμένο το Ολυμπιακό Στάδιο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το ΟΑΚΑ «μαράζει» και ουδείς ασχολείται. Μα ουδείς. Ούτε καν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο γήπεδο στη χώρα και για «κόσμημα» της χώρας μας, το Ολυμπιακό Στάδιο αφήνεται στη… μοίρα του.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και της διοίκησης του ΟΑΚΑ υπάρχουν πολλά παράπονα. Η Πολιτεία δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια για τη συντήρηση του κορυφαίου γηπέδου της χώρας, την ώρα που από την ΓΓΑ υπάρχει χρηματοδότηση σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το… Αλκαζάρ. Ουσιαστικά, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει αφήσει στο έλεος του Θεού το ΟΑΚΑ που παρουσιάζεται σε αυτή την… τραγική κατάσταση.

Επίσης, από την πλευρά της Πολιτείας δεν έχει υπάρξει η παραμικρή χρηματοδότηση για τη συντήρηση του γηπέδου, που εμφανίζει πολλαπλά προβλήματα. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα καταλήξει αυτό, αλλά σίγουρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X