Πέισερς: Τελείωσαν τον ΜακΜίλαν παρά την... πρόσφατη επέκταση!

Πέισερς: Τελείωσαν τον ΜακΜίλαν παρά την... πρόσφατη επέκταση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμβαίνουν και στις… καλύτερες οικογένειες! Δηλαδή, στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!  Το 4-0 από τους Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs ανάγκασε τους Πέισερς να αποδεσμεύσουν πρόωρα τον Νέιτ ΜακΜίλαν ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα.

Ο προπονητής της Ιντιάνα αποχωρεί από τον πάγκο μετά από 4 χρόνια παρουσίας σε αυτόν με ρεκόρ 183-136 και μόλις 3-16 στη postseason. Συνολικά, μετράει 661 νίκες και 588 ήττες στην καριέρα του, ενώ με τις 183 νίκες είναι ο τρίτος πιο επιτυχημένος head coach στην ιστορία της ομάδας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον 56χρονο να υπογράφει και για την σεζόν 2021/22, με το αρχικό συμβόλαιο να καλύπτει και την σεζόν 2020/21..Μάλιστα, σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο των ΗΠΑ, ο Μαικ Ντ’Άντόνι των Ρόκετς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, θα είναι ένας από τους βασικούς στόχους για τους Πέισερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X