ΑΕΚ: Φιλική νίκη (37-27) επί του Διομήδη Αργους

ΑΕΚ: Φιλική νίκη (37-27) επί του Διομήδη Αργους
Photo Credits: INTIME

Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδεψε ο Ανδρέας Παπασταμάτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 37-27 επικράτησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο Άργος του Διομήδη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδεψε ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, Ανδρέας Παπασταμάτης.

Η “Ένωση” μπήκε σε ρυθμούς αγώνων για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο, με τους “κιτρινόμαυρους” να παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο και να φτάνουν στη νίκη.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, μεταξύ των οποίων και τους νεαρούς Κοτσιώνη και Στάθη, που αντικατέστησαν τους Αραμπατζή και Δομπρή που απουσίαζαν λόγω μικροτραυματισμών.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δοκίμασε διάφορα σχήματα κόντρα στους “Λύκους”, βγάζοντας παράλληλα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των φιλικών αναμετρήσεων.

Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Διομήδη Άργους παρέθεσε δείπνο στην αποστολή της ΑΕΚ. Μετά το τέλος του γεύματος, οι “κιτρινόμαυροι” θα επιστρέψουν στη βάση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X