«Νέα συνάντηση μεταξύ Ράπτορς και Σέλτικς για να μην κατέβουν στο πρώτο παιχνίδι»

«Νέα συνάντηση μεταξύ Ράπτορς και Σέλτικς για να μην κατέβουν στο πρώτο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Τελικά το NBA δεν κινδυνεύει από τον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τορόντο Ράπτορς και Μπόστον Σέλτικς θα συναντηθούν ξανά για να αποφασιστεί το αν θα ενεργοποιήσουν την… βόμβα, που θέλουν να ρίξουν με το να μην κατέβουν στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας.

Τελικά το NBA δεν κινδυνεύει από τον κορωνοϊό, αλλά από την αστυνομική βία εναντίον των Αφροαμερικανών. Αυτά τα δύο εδώ και μήνες μονοπωλούν την επικαιρότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Η υπόθεση του Τζέικομπ Μπλέικ, ο οποίος πυροβολήθηκε επτά φορές από αστυνομικό, ίσως σταθεί η αφορμή για να… τιναχθεί στον αέρα το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη.

Ο κόσμος του NBA, ίσως και να είναι «μαγικός». Αυτό προσπαθούν να αποδείξουν οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι θέλουν να περάσουν κάποια μηνύματα, επειδή η κατάσταση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σε κοινωνικά ζητήματα έχει ξεφύγει.

Οι δύο ομάδες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής. Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης, έχουν πραγματοποιήσει ήδη μία συνάντηση και το βράδυ της 26ης Αυγούστου αναμένεται να συμβεί και η δεύτερη, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X