Λαμπρόπουλος, Φούντας και Τζόλης στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

Λαμπρόπουλος, Φούντας και Τζόλης στην Εθνική (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σιπ 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για τις αναμετρήσεις με τη Σλοβενία και το Κόσοβο στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Nations League έκανε γνωστές η ΕΠΟ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ έχει νέα πρόσωπα στην αποστολή καθώς σε αυτήν βρίσκονται για πρώτη φορά οι Λάζαρος Ρότα, Γιάννης Μιχαηλίδης, Στράτος Σβάρνας, Γιώργος Κυριακόπουλος και Χρήστος Τζόλης. Επίσης στις επιλογές του Φαν’τ Σιπ επιστρέφουν οι Σωκράτης Διούδης και Ταξιάρχης Φούντας.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα (31/8) για προπονήσεις.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

Ο Φαν’τ Σιπ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας  και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια».

Λαμπρόπουλος, Φούντας και Τζόλης στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X