Φιορεντίνα: Πάει για κόλπο γκρόσο με Ιγκουαΐν

Φιορεντίνα: Πάει για κόλπο γκρόσο με Ιγκουαΐν
Photo Credits: INTIME

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Τορίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Τορίνο (στο διάστημα αυτό υπήρχαν και οι δύο δανεισμοί του σε Μίλαν και Τσέλσι) ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αρχίζει σιγά σιγά να πακετάρει, με τον Αντρέα Πίρλο να ξεκαθαρίζει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Γιουβέντους πως οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν οριστικά.

Την ώρα ωστόσο που οι μπιανκονέρι δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον “Πιπίτα”, η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να ανοίξει τη δικιά της και να τον καλωσορίσει με θέρμη, με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset” να αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος των βιόλα, Ρόκο Κομίσο, θέλει να κάνει τον παίκτη δώρο στον προπονητή Τζουζέπε Ιακίνι και στους οπαδούς της ομάδας του.

Εμπόδιο και μάλιστα μεγάλο, σε αυτό το όνειρο των ανθρώπων της Φιορεντίνα, είναι το υψηλό ετήσιο κασέ του παίκτη που ανέρχτεται στα 7.500.000 ευρώ, με το ποσό αυτό να είναι εκτός ορίων της ομάδας της Φλωρεντίας και να επιθυμεί από την πλευρά της να συμβάλλει οικονομικά και η Γιουβέντους, με δεδομένο πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Σε περίπτωση πάντως που δεν ολοκληρωθεί θετικά για τους βιόλα αυτή η υπόθεση, έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως οι επόμενοι στόχοι τους τους είναι ο Μπελότι της Τορίνο και ο Πιάτεκ της Νάπολι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X