Τσεκάρει Κυριάκο Παπαδόπουλο στη Μακάμπι ο Δώνης

Τσεκάρει Κυριάκο Παπαδόπουλο στη Μακάμπι ο Δώνης
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο εξετάζει ο Γιώργος Δώνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο εξετάζει ο Γιώργος Δώνης για την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του και μάλιστα δείχνει αποφασισμένος να ρίξει το κασέ του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Σάλκε έχει προταθεί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη με τον 50χρονο προπονητή να βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε ταξιδέψει στην Κίνα για να υπογράψει στην Σανγκάη Σενχούα, ενώ το όνομα του ακούστηκε επίσης για την ρωσική Κρίλια Σοβέτοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ισραήλ αντιμετωπίζουν απόψε εκτός έδρας την λετονική Σούντουβα στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X