Ολυμπιακός: Στον... αέρα η συμμετοχή των Αβράαμ, Τοροσίδη, Χάσαν στον τελικό με ΑΕΚ - Τι συνέβη

Ολυμπιακός: Στον... αέρα η συμμετοχή των Αβράαμ, Τοροσίδη, Χάσαν στον τελικό με ΑΕΚ - Τι συνέβη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα έχει προκύψει με την συμμετοχή των Αχμέντ Χασάν, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Βασίλη Τοροσίδη στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στις (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό διότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, φέρεται να αρνείται να επικυρώσει την παράταση διάρκειας των συμβολαίων των τριών ποδοσφαιριστών, παρότι το έχουν ήδη κάνει Super League και FIFA.

Στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι τα συμβόλαια που τελειώνουν στις 30 Ιουνίου 2020, δύναται να παραταθούν έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της σεζόν. Γι’ αυτό άλλωστε και ο τελικός του κυπέλλου ορίστηκε στις 30 Αυγούστου.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Ολυμπιακός παρέτεινε τα συμβόλαια των Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Αχμέντ Χασάν, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της ΕΕ.

Η Super League επικύρωσε τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της δεν έχει επικυρώσει ακόμα την παράταση της διάρκειας τους.

πηγή documento

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X