Μάνταλος: «Σύννεφα» στο φινάλε της μεταγραφής του από την ΑΕΚ

Ο… άλλος Μάνταλος στα πλάνα του Καρντόσο
Photo Credits: INTIME

Καθοριστική η σημερινή μέρα για τη μετακίνηση του Μάνταλου στην Αλ Νασρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με την μετακίνηση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ.

Το βράδυ της Τρίτης έκλεισε το θέμα της πώλησης του αρχηγού της ΑΕΚ. Μετά από πολύωρες συζητήσεις με την άλλη πλευρά και τους μάνατζερ που εμπλέκονται το βράδυ φτάσαμε στην αποδοχή από πλευράς της Ένωσης, της πρότασης της Αλ Νασρ από το Ντουμπάι.

Αυτό επισφραγίστηκε με την αποστολή από πλευράς ΑΕΚ του συμφωνητικού της μεταγραφής, όπως ενημέρωσε και η ίδια η ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ωστόσο για να μπορούμε να μιλήσουμε για δρομολογημένη μεταγραφή, πρέπει η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της το συμφωνητικό που θα στείλουν επικυρωμένο και οι άνθρωποι της ομάδας από τα Εμιράτα. Κάτι που μέχρι και λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, δεν είχε συμβεί ακόμη.

Χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο πως κάτι ίσως δεν πάει καλά, είναι σαφές πως ακόμη πώληση απόλυτα συμφωνημένη δεν υπάρχει. Άλλωστε ιστορίες μεταγραφικών υποθέσεων με ομάδες από τα Εμιράτα, το Κατάρ ή την Σαουδική Αραβία υπάρχουν πολλές και… για όλα τα γούστα. Κι όσοι έχουν εμπλακεί κατά καιρούς, ξέρουν πως δεν μιλάμε και για τις πιο εύκολα προβλέψιμες καταστάσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως μεγάλο μέρος των συζητήσεων μέχρι το βράδυ της Τρίτης, αφιερώθηκε στην δυνατότητα ή όχι να παίξει στον τελικό ο Πέτρος Μάνταλος, ακόμη και αφότου φιξαριστεί το «deal».

Από πλευράς ΑΕΚ εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο για να δουν αν θα μπορούσε να προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο στο τέλος ήταν ξεκάθαρο πως αν και θα μπορούσε να γίνει, δεν θα ήταν δυνατό παράλληλα να θεωρείται και «δεμένο» το deal. Άλλωστε είναι από τις υποθέσεις, που μπορεί εύκολα και η ομάδα που πουλάει, να έρθει στην θέση αυτής που αγοράζει.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X