Champions League: Στη μάχη Μπάρκας και Δώνης

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από τα βατά εμπόδια των Ρέικιαβικ και Ρίγα, η Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Νιλ Λένον, που εκτός απροόπτου θα έχει εκ νέου βασικό τον Ελληνα γκολκίπερ, αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φερεντσβάρος, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Τζουργκάρντεν (2- 0). Οι «Κέλτες» προέρχονται από νίκη επί της Νταντί Γιου- νάιτεντ (1-0).

Ο Γιώργος Δώνης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει στη Λιθουανία την πρωταθλήτρια Σούντουβα, που έπειτα από 15 αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση. Οι Λιθουανοί στον 1ο προκριματικό ξεπέρασαν το εμπόδιο της Φλόρα στην Εσθονία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (1-1 κ.δ.). Ο Ελληνας τεχνικός το περασμένο Σάββατο πανηγύρισε και τον πρώτο του τίτλο, αφού κατέκτησε τον τρίτη ιεραρχικά διοργάνωση του Ισραήλ, το Τότο Καπ (2-0 την Μπνέι Σαχνίν).

Από τα υπόλοιπα ματς που ξεχωρίζουν, η Αλκμααρ υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν (17:30), σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια, ενώ δύσκολο κρίνεται το έργο της Ομόνοιας, καθώς αντιμετωπίζει στη Βαρσοβία την πρωταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια (21:00). Στην Ελβετία, η Γιουνγκ Μπόις αντιμετωπίζει την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε, που προ- κρίθηκε άνευ αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μονές αναμετρήσεις και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X