Μέσι: Αυτό είναι το fax προς την Μπαρτσελόνα για την αποχώρησή του (ΦΩΤΟ)

Η Σίτι... καραδοκεί για τον Μέσι: πιστεύουν ότι μπορούν να τον πείσουν
Photo Credits: INTIME

Επειδή τα... γραπτά μένουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειδή τα… γραπτά μένουν, το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Tyc Sports», το οποίο αποκάλυψε την βόμβα αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα μέσω burofax (αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), δημοσίευσε το συγκεκριμένο έγγραφο που έστειλε ο Αργεντινός στην διοίκηση των Μπλαουγκράνα και, προσωπικά, στον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Μέσω αυτής της επιστολής εγώ, Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, με ταυτότητα (σ.σ. έχει σβηστεί ο αριθμός για προφανείς λόγους) ζητώ όπως προχωρήσει η λύση του συμβολαίου εργασιακών υπηρεσιών που κατέχω αυτή την στιγμή στον διακεκριμένο σύλλογό σας, στηριζόμενος στην ρήτρα υπ’ αριθμόν 24 που μου επιτρέπει αυτή την δυνατότητα.

Ευχαριστώ για όλες τις ευκαιρίες προσωπικής προόδου και επαγγελματικής προετοιμασίας που μου προσφέρατε στην διάρκεια του εργασιακού χρόνου. Μαθήματα που μου επέτρεψαν να εδραιώσω το τεχνικό και ανθρώπινο προφίλ μου. Αλλά προσωπικοί λόγοι μου (σ.σ. έχει σβηστεί μια λέξη) αυτή την δύσκολη απόφαση που ελπίζω να ληφθεί με τον καλύτερο τρόπο από την διεύθυνση αυτού του συλλόγου».Μέσι: Αυτό είναι το fax προς την Μπαρτσελόνα για την αποχώρησή του (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X