Δίκη Μαγκουάιρ: Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή η ποινή του!

Δίκη Μαγκουάιρ: Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή η ποινή του!
Photo Credits: INTIME

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Χάρι Μαγκουάιρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ με το δικαστήριο να επιβάλει ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κρίθηκε ένοχος και για τις τρεις κατηγορίες (αντίσταση κατά της αρχής, επαναλαμβανόμενη απόπειρα δωροδοκίας και επιθετική συμπεριφορά)!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς το δικαστήριο της Σύρου τον έκρινε ένοχο και για τρία αδικήματα που είχε κατηγορηθεί (αντίσταση κατά της αρχής, επαναλαμβανόμενη απόπειρα δωροδοκίας και επιθετική συμπεριφορά).

Αρχικά, o ποινικολόγος Αλέξης Αναγνωστάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Χάρι Μαγκουάιρ, τον αδερφό του Τζο, αλλά και τον φίλο τους, Κρίστοφ Σάρμαν ζήτησε να αναβληθεί η δίκη καθώς οι κατηγορίες εις βάρος των πελατών του (σωματική βλάβη και για διαδοχική δωροδοκία και βία εναντίον αξιωματικών) απαγγέλθηκαν επισήμως μόλις χθες και δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να συνεννοηθεί μαζί τους σε ότι αφορά την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αίθουσα όπου έλαβε χώρα η δίκη βρισκόταν και ο πατέρας του Χάρι Μαγκουάιρ, Άλαν.

Πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο επεισόδιο, ο οποίος τόνισε πως δεν αντελήφθη τον τραυματισμό της αδερφής του Μαγκουάιρ, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του 27χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τραυμάτισαν την αδελφή του Μαγκουάιρ με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια και η παρέα τους, ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που τους μετέφερε στο νησί της Μυκόνου, όμως αντί για το νοσοκομείο κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το Skysports ισχυρίστηκε πως ο δικηγόρος του Άγγλου ποδοσφαιριστή στην αγόρευση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μαγκουάιρ δέχθηκε κλοτσιά στο πόδι από αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια του είπε: «H καριέρα σου τελείωσε».

Ο Μαγκουάιρ όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου είπε: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε». Επίσης τονίστηκε πως αστυνομικός με πολιτικά προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση προτού εκτραχυνθεί με έναν από τους τρεις κατηγορούμενους να τον γρονθοκοπεί.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα αστυνομικό, οι δύο από τους κατηγορούμενους επιχείρησαν να ξεφύγουν προκειμένου να επιβιβαστούν στο βαν. Μάλιστα τους απώθησαν χρησιμοποιώντας τα χέρια, αλλά και τα πόδια τους.

Ο Χάρι Μάγκουαιρ παρά την δικαστική του περιπέτεια κλήθηκε κανονικά από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με Ισλανδία (05/09) και Δανία (08/09) για το Nations League.

Μετά από αυτές τις εξελίξειες δεν αποκλείεται ωστόσο να ανακληθεί η συμμετοχή του στα προσεχή ματς των «λιονταριών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X