Ντόντσιτς: «Ελλάδα, Σερβία και Τουρκία τα τρία πιο δύσκολα μέρη που έπαιξα στην Ευρώπη» (VIDEO)

Ντόντσιτς: «Ελλάδα, Σερβία και Τουρκία τα τρία πιο δύσκολα μέρη που έπαιξα στην Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά παρκέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά παρκέ και στάθηκε στην Ελλάδα, την Σερβία και την Τουρκία, τονίζοντας πως είναι από τα πιο δύσκολα μέρη που είχε παίξει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνέντευξη στο ΤΝΤ παραχώρησε ο Λούκα Ντόντστις, η οποία είχε… άρωμα Ευρώπης. Κι αυτό γιατί ο Σακίλ Ο’Νιλ ρώτησε για το αν η εμπειρία του από την Ευρώπη τον βοήθησε να αποκτήσει πείρα και να ανταπεξέλθει ακόμα και στο trash talking, με τον Σλοβένο γκαρντ να εστιάζει σε όσα έμαθε από την παρουσία του στα ευρωπαϊκά παρκέ.

«Υπάρχουν κάποια πολύ δύσκολα μέρη στην Ευρώπη. Ειδικά η Ελλάδα, η Σερβία και η Τουρκία είναι πολύ δύσκολο να παίξεις μπροστά στο κοινό που έχουν. Είναι δύσκολο να ακούσεις τον συμπαίκτη σου γιατί φωνάζουν πολύ. Έμαθα πολλά από εκεί. Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους συμπαίκτες και τους προπονητές σου. Όλους στην ομάδα και ενωμένοι να είστε κόντρα σε όλους. Έμαθα πολλά από την Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X