Καραπαπάς: «Πάμε σε ένα τελικό που έχει ήδη ξεφτιλιστεί- Το ΟΑΚΑ είναι... χωράφι»

Ερχεται καμπάνα για Καραπαπά
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Καραπαπάς στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή στις (21:00).

Τα… καμώματα του Ολυμπιακού, με την άρνησή του να παίξει στην Ριζούπολη, έχουν μετατρέψει το μεγάλο παιχνίδι σε ένα τεράστιο σήριαλ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει το θράσος να βγαίνει κι από πάνω, όπως αποδείχθηκε και σήμερα στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού της Κυριακής.

Ο Κώστας Καραπαπάς τα έβαλε με την ΕΠΟ και με το… χορτάρι του ΟΑΚΑ.

«Πάμε σε ένα τελικό που έχει ήδη ξεφτιλίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φροντίστε εσείς της Ομοσπονδίας να μην το ξεφτιλίσετε ακόμα παραπάνω. Ελπίζω η αστυνομία αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά της και το πιστεύω, δεν το ελπίζω απλώς. Θυμίζω ότι εδώ στο ίδιο γήπεδο, ζήσαμε έναν τελικό ντροπής όταν οι προσκλήσεις της ΕΠΟ μοιράστηκαν σε κάτι φουσκωτούς και στον υπόκοσμο ενώ άνοιγαν οι πόρτες από σεκιούριτι για να περάσουν δεκάδες οπαδοί. Σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτές τις συνθήκες τα πράγματα είναι απλά. Δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τέλος. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε τους Διακοφώτηδες στο γήπεδο. Εδώ έγινε τελικός Champions League και ήταν πέντε άτομα από την UEFA. Τα μέλη της Εκτελεστικής τι θέλουν; Να δουν από κοντά πως ξεφτίλισαν έναν ιστορικό θεσμό;.

Δείτε τον αγωνιστικό χώρο. Βγες κύριε υπεύθυνε της ΕΠΟ τώρα να δεις το χωράφι. Τι κάνατε για τον αγωνιστικό χώρο; Να σου πω εγώ τι κάνατε. Τίποτα. Και αφήσατε να γίνει και φιλικό! Να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο… Δώστε μας λοιπόν ένα χαρτί να δούμε τι έχετε κάνει για τον αγωνιστικό χώρο. Ποιες είναι οι ενέργειες σας. Ξαναλέω δέκα και δέκα και τέλος. Φέρτε και δυο από το συμβούλιο να κρατάνε την κούπα να μας τη δώσουν. Ευχαρίστησή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X